neurochirurgie

Marturiile clientilor

"In cazul pacientilor pediatrici cu defecte craniene mari, rezultate in urma unor traumatisme, interventii de decompresie craniana, anomalii genetice sau rezectii tumorale este necesara o refacere adecvata, completa si personalizaa a cutiei craniene pentru a avea rezultate durabile in timp sau pentru toata viata pacientului. Efectele cranioplastiei personalizate sunt psihologice, estetice, functionale si neurologice pentru pacient. Am apelat in cateva randuri la solutiile propuse de Enlife Solutions si am realizat cranioplastii cu implanturi din PEEK, perfect adaptate defectelor pacientilor ceea ce ne-a scurtat timpul operator in favoarea pacientului".

Dr. Sorin Tarnoveanu, Neurochirurg, Spitalul de Urgenta pentru Copii “ M.S.Curie”, 06 dec. 2022

Sunt multumit de calitatea trusei de "picior" sau ante-picior ce contine 6 tipuri de implanturi diferite pentru toate tipurile de chirurgie pentru Hallux Valgus si un instrumentar intuitiv.

Bravo Enlife Solutions! 

Dr. Catalin Prescura, 28 nov. 2022

In interventiile de craniostenoza pentru pacientii pediatrici ai intotdeauna nevoie de o solutie rapida, non-invaziva si in acelasi timp resorbabile care sa nu necesite re-interventia. Enlife ne-a ajutat cu implanturile INION, CPS Baby pe care le folosim in mod curent. Sunt extrem de utile!

Dr Dan Nica ( Neurochirurg) , Spitalul de Urgenta: Griogore Alexandrescu", 11 oct. 2022

Cage-urile cervicale BIA , din PEEK,pentru interventia chirurgicala in spondiloza cervicala,  au cea mai interesanta, simpla si intuitiva forma si sistem de prindere (pini din Ti amplasati cranio-caudal) din toate sistemele cu care am lucrat pana acum. Nu am avut esecuri, migrari ale cage-ului, este usor de utilizat in interventie si rata de succes este mult peste medie. Il recomand tuturor colegilor mei din Bucuresti si alte spitale din tara! Multumesc EnLife

Dr. Eduard Morosanu( Neurochirurg), Spitalul de Urgenta " Bagdasar Arseni", Bucuresti, 07 sept. 2022