About Us

Suntem o firma tanara, a carei activitate in domeniul medical a inceput in 2015. Din echipa noastra fac parte oameni care au experienta de peste 18 ani in domeniul dispozitivelor medicale. O mare parte a expertizei noastre se afla in zona de recuperare medicala si echipamente medicale si dispozitive medicale de recuperare adresate persoanelor cu dizabilitati neurologice si neuromotorii. In ultimii 9 ani expertiza colegilor nostrii a crescut in zona de dispozitive medicale implantabile adresate ortopediei, neurochirurgiei, chirurgiei plastica, OrlBmf (Cmf).


In prezent, Enlife Solutions este unic reprezentant in Romania pentru diviza de ortopedie si regenerare de nerv, al companiei INTEGRA (https://www.integralife.com/). Cu portofoliul acestei companii ne adresam foarte nisat, cu dispozitive de artroplastie si artrodeza, pentru suferinte de tip cronic, in zona de chirurgie a mainii, piciorului si umarului.


In ultimii ani, din ce in ce mai mult, chirurgia plastica apeleaza, in caz de trauma sau leziuni de nerv, la solutiile noastre de tip conductor sau manson pentru nerv: NeuraGen si NeuraWrap (Integra).


Fiind intr-o era a comunicarii online, unde canalele de social media sunt atotprezente, majoritatea solutiilor propuse se gasesc pe magazinul nostru de prezentare online: Enlife.ro. Echipa noastra de social media comunica in permanenta pe blogul Enlife: evenimente interne si internationale, precum si cursuri si traininguri din zona de ortopedie, neurochirurgie si chirurgie plastica. Blogul este o platforma multimedia unde sunt prezentate solutii, tehnici chirurgicale, profesionisti din domeniul medical, evenimente si cursuri.


Continuarea comunicarii de pe blogul Enlife o reprezinta paginile specializate de pe Facebook: Orthopaedic Surgeon, Neurosurgeon Romania, Plastic Surgery Romania, Neuro-Interventional Radiology Romania, Enlife - online medical center, Private Hospitals. Acestor pagini le sunt atasate adiacent grupuri profesionale unde se posteaza topicuri specifice de interes.


Enlife Soutions este direct implicata in educatia medicilor rezidenti si specialisti din ortopedie, ortopedie pediatrica, neurochirurgie si chirurgie plastica, prin cursurile specializate facute de Integra LifeScience in Europa si USA, traininguri si workshopuri.

Acestea sunt cateva dintre cursurile, trainingurile si congresele in care am fost implicati: AOFAS (American Orthopaedic Foot & Ankle Society - Chicago, USA), ASSH (American Society for Surgery of the Hand - Las Vegas, USA), ASES (American Shoulder and Elbow Surgeons - New York, USA), Arab Health (Dubai, UAE), EFAS (European Foot and Ankle Society - Lisabona, Portugalia), IFSSH (The International Federation of Societies for Surgery of the Hand - Berlin, Germania), CIRSE (Cardiovascular and Interventional Radiological Societies of Europe - Barcelona, Spania), ESMINT (European Society for Minimal Invasive Neurological Therapy - Nisa, Franta), Eurospine (Dublin, Irlanda) etc; WFSN world federation of neurosurgery (beijiing china).

Printre congresele organizate de societati din Romania am participat, printre altele, la: SOROT (Societatea Romana de Ortopedie si Traumatologie), SRATS (Societatea Romana de Artroscopie si Traumatologie Sportiva), ATOM (Asociatia Traumatologilor si Ortopezilor din Moldova), RSN (Societatea Romana de Neurochirurgie), BAPRAS ( Balkan Association of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery), ACPR (Asociaita Chirurgilor Plasticieni din Romania), SNRIR (Societatea de Neuroradiologie si Radiologie Interventionala din Romania).

Cursurile specializate organizate de Integra au acoperit ch picior mana umar si ch regenerativa. Printre ele se pot enumera: Integra Campus Days, Ankle Days, Mis Days, Hand & Wrist Days, Shoulder Days.


In zona de neurochirurgie Enlife propune solutii de osteosinteza si reconstructie pentru coloana occipitala toraco-lombo-sacrata (Osimplant); refacere a vertebrei osteoporotice prin vertebroplastie (Tecres); ramforsare a vertebrelor osteoporotice prin suruburi cu injectare de ciment. Scolioza si cifoza, diformatiile pedriatice ale coloanei vertebrale (Interventii la spitalul Grigore Alexandrescu). Promovam solutii de cranioplastie, reconstructia fetei (Bmf) si reconstructia oaselor urechii (Orl) prin solutii de la 3Di.


CSR: implicarea intr-o campanie de sustinere a unor cazuri de pacienti pediatrici, 2 nou-nascuti, impreuna cu Asociatia Zetta si Spitalul Marie Curie, oferind, pentru 2 interventii chirurgicale, o serie de conductori de nerv, pentru refacerea plexului brahial. Din echipele operatorii au facut parte: Dragos Zamfirescu (Clinica Zetta) si Sorin Tarnoveanu (Marie Curie).